Vitaprost – funccionază – farmacie – preț – compoziția – opiniile – pareri

vitaprost capsule de prostată

Căutați recenzii Vitaprost și mărturii de la persoanele care au încercat deja acest supliment de prostată? Atunci ai ajuns la locul potrivit, pentru că în acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre aceste capsule, ce ingrediente intră în compoziția lor, care sunt beneficiile administrării lor și cum să ajungi pe site-ul oficial pentru a le cumpăra la cel mai bun preț posibil.

Dacă și tu te-ai săturat de disconfort și dureri frecvente în zona pelviană și anală, dacă te-ai săturat să te trezești de mai multe ori pe noapte din cauza urinărilor frecvente și te-ai săturat de arsuri la urinare, sau dacă episoadele de impotență și scăderea libidoului sunt afecțiuni pe care știi că nu le mai poți suporta, este timpul să le remediezi odată pentru totdeauna.

În următoarele paragrafe, vom prezenta produsul și îl vom analiza în mod cuprinzător, oferind toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cum funcționează și dacă acest supliment pentru prostatită (și nu numai) este potrivit pentru dvs.

Conţinutul

Ce este Vitaprost?

Vitaprost este un supliment 100% natural sub formă de capsule vegetariene, care este produs în cele mai bune laboratoare din UE.

Produsul, comercializat într-un ambalaj practic, cu 30 de capsule, care permite păstrarea prospețimii, ar contribui la bunăstarea bărbaților și, în special, la buna funcționare a aparatului genito-urinar, deoarece a fost formulat pentru a exercita efecte antiinflamatorii, antioxidante, anti-androgenice și – deși indirect – antibacteriene, precum și pentru a susține procesele hormonale masculine.

Vitaprost – Compoziție

După cum am văzut în capitolul anterior, Vitaprost este realizat folosind doar ingrediente de origine naturală și din acest motiv formula sa poate fi considerată sigură. Dar care este compoziția sa? Ce conține Vitaprost? Răspunsul este:

Saw palmetto, cunoscut și sub numele de Serenoa Repens, Saw Palmetto este un palmier care folosește extractul din fructele sale. Conține o cantitate mare de acizi grași și steroli vegetali și are efecte antioxidante și anti-androgenice, ceea ce îl face util pentru problemele de prostatită și hiperplazie benignă de prostată. Serenoa este, de asemenea, un excelent agent antiinflamator care poate reduce inflamațiile tractului genito-urinar, în special cele care afectează tractul urinar și vezica urinară.

Urzica, al cărei extract din frunze este bogat în fitosteroli, are proprietăți purgative, antiinflamatorii și antiandrogenice, astfel că consumul său este indicat în tratamentul hiperplaziei benigne de prostată, deoarece este capabilă să acționeze asupra anumitor procese hormonale, reducând proliferarea țesutului prostatic cauzată în special de un exces de dihidrotestosteron.

Extractul de Pigeo Africano este extras din fructul plantei africane cu același nume, care este cunoscută pentru calitățile sale antiinflamatorii și antiandrogenice. De fapt, în fitoterapie, acest ingredient este folosit ca remediu natural pentru inflamația prostatei și pentru a ajuta la reducerea țesutului prostatic în cazul unei prostate mărite. De asemenea, favorizează o mai mare elasticitate a vezicii urinare, contribuind la reducerea frecvenței urinare.

Beta-sitosterolul este doar unul dintre diferiții steroli vegetali care alcătuiesc familia fitosterolilor, cunoscuți pentru proprietățile lor antiinflamatorii și inhibitoare de hormoni, cu capacitatea de a acționa pentru a reduce țesutul prostatic, mărind capacitatea de secreție a acestuia, reducând umflăturile și ajutând la urinare, motiv pentru care sunt utilizați în cazurile de hipertrofie benignă de prostată.

Vitaprost - Compoziție

Utilizarea lactobacililor, sau a enzimelor din lapte probiotice, în tratamentul prostatitei provine dintr-un studiu recent, potrivit căruia consumul acestora ar reduce simptomele prostatitei și ar îmbunătăți calitatea vieții. Această supoziție, confirmată ulterior, se bazează pe faptul că lactobacilii, fiind recunoscuți ca bacterii bune, ajută la combaterea celor rele, făcând mai puțin necesară utilizarea antibioticelor, care pot avea contraindicații.

Piperul negru, al cărui ingredient activ este piperina, este utilizat în cadrul multor preparate pentru a crește biodisponibilitatea celorlalte ingrediente conținute în capsule, îmbunătățind astfel absorbția substanțelor active ale acestora de către organismul uman, care va putea să le sintetizeze mai eficient și mai rapid.

Zincul este unul dintre cele mai importante minerale pentru organismul uman, care, pe lângă participarea sa la procesele antioxidante, joacă un rol fundamental în reglarea funcției hormonale, inclusiv a hormonilor sexuali. Se știe că o deficiență a acestui element poate duce la probleme de erecție și la un libido scăzut.

Efectele utilizării Vitaprost

Acum, că sunteți sigur că ați înțeles cum funcționează acest supliment și toate proprietățile ingredientelor din interiorul capsulelor, să aruncăm o privire la beneficiile de a lua Vitaprost în mod continuu și de a-l încorpora într-o dietă adecvată și un stil de viață sănătos:

  • Atenuarea inflamației glandei prostatei
  • Reducerea volumului de țesut prostatic
  • Funcționarea corectă a funcțiilor hormonale
  • Reducerea proceselor de proliferare bacteriană
  • Normalizarea urinării (frecvență și arsură)
  • Stimularea activității sexuale și creșterea libidoului

Acțiunea sa se bazează pe acțiunea sinergică a 7 ingrediente cheie, fiecare dintre acestea având o funcție benefică specifică împotriva inflamației și măririi prostatei, toate acestea fără a utiliza medicamente și fără a adăuga conservanți sau substanțe de origine chimică. În secțiunea următoare, vom descrie în detaliu proprietățile și funcționalitatea acestora.

Contraindicații și efecte secundare

Mulți oameni sunt înclinați să creadă că suplimentele nu au contraindicații și nu pot provoca efecte secundare, dar acest lucru este incorect, deoarece în cazul unor boli sau în combinație cu administrarea unor medicamente specifice, este întotdeauna indicat să vă consultați medicul pentru a stabili dacă puteți lua un anumit supliment.

Acestea fiind spuse, Vitaprost este totuși un supliment pe care practic oricine îl poate lua fără contraindicații specifice și până acum nimeni nu s-a plâns de efecte secundare cauzate de utilizarea acestor capsule. Cu toate acestea, dacă aveți informații suplimentare, îndoieli sau întrebări, consultați un specialist care vă va spune cu siguranță dacă puteți folosi acest supliment în cazul dumneavoastră.

Dozaj: cum să utilizați Vitaprost?

Administrarea Vitaprost este foarte simplă, producătorul recomandă să luați trei capsule pe zi, două chiar înainte de prânz și una chiar înainte de cină. Suplimentul trebuie administrat pe cale orală, înghițind câte o capsulă pe rând, consumând multă apă. Un pachet de Vitaprost durează zece zile dacă este luat în doza indicată, iar un tratament continuu poate dura trei săptămâni fără pauză, după care trebuie consultat un medic pentru a se stabili dacă trebuie întreprins un nou ciclu.

Vitaprost – pareri negative și pozitive

În timpul cercetărilor noastre pe internet, am observat că nu există recenzii negative despre Vitaprost pe principalele site-uri de sănătate și forumuri de consumatori. În schimb, majoritatea mărturiilor sunt pozitive, cu comentarii favorabile din partea persoanelor care s-au simțit confortabil cu acesta și care, în general, recomandă altora să încerce singuri suplimentul pentru a-i testa eficacitatea.

Au existat numeroase reacții din partea bărbaților de peste 50 de ani care s-au declarat mulțumiți de serviciile și de produsul primit, de la faza de comandă a produsului, prin livrare, până la momentul administrării acestuia și la tratament, despre care mulți au spus că a dus la rezultate remarcabile în câteva zile.

Vitaprost - pareri negative și pozitive

Am citit, de fapt, mai multe experiențe ale utilizatorilor care povestesc cum viața lor a fost transformată de un simplu remediu natural, prin intermediul următoarelor fraze, pe care le-am ales ca fiind cele mai relevante și, prin urmare, le raportăm aici:

„Vitaprost a fost o descoperire senzațională, acest supliment mi-a redat bucuria de a trăi, ajutându-mă să trec prin faze ale vieții mele în care totul părea să meargă prost și fără nicio posibilitate de schimbare. Îl recomand pentru că este un produs de foarte bună calitate, care funcționează cu adevărat pentru prostatită sau hiperplazie benignă de prostată, ca în cazul meu (recomandat de medicul meu, apropo!).”

„Produsul comandat foarte ușor și a ajuns în două zile: foarte rapid! Pachetul era perfect ambalat și anonim, astfel încât nimeni nu știa ce se află înăuntru, ceea ce ar trebui să garanteze confidențialitatea. În această privință am fost mulțumit, dar cel mai bun a venit mai târziu, când am început să iau capsulele: într-o săptămână am observat rezultate foarte bune care m-au uimit, la propriu. Nu credeam, dar funcționează foarte bine.”

„Am avut o senzație de disconfort în partea inferioară a corpului meu, am avut dificultăți la urinare și am observat, de asemenea, o scădere recentă a performanței mele sexuale, așa că m-am gândit să încerc niște remedii naturale pentru a vedea cum a mers înainte de a trece la metode mai puternice și am comandat Vitaprost, care într-o lună sau cam așa ceva m-a adus înapoi unde eram înainte și m-a ajutat să dispară simptomele. Mulțumit.”

Vitaprost – preț

Suplimentul Vitaprost este în mod normal oferit pe piață la un preț de 358 RON, dar din fericire, există în prezent o promoție în curs de desfășurare care aduce prețul la doar 178 RON pe pachet, ceea ce reprezintă o economie semnificativă de 50% și astfel oricine poate testa acum eficacitatea acestui produs.

De unde să cumpărați Vitaprost?

Achiziționarea este simplă, trebuie doar să mergeți pe site-ul oficial Vitaprost și să completați formularul din interior cu datele dumneavoastră, trimițându-l cu ajutorul butonului „comandă”. În acest moment, comanda dvs. va fi înregistrată și, în scurt timp, veți primi suplimentul direct la domiciliu, cu opțiunea de a plăti direct curierului la livrare.

Cu un singur pas, puteți comanda Vitaprost și puteți începe să vă bucurați imediat de beneficiile sale. Alăturați-vă miilor de bărbați care iau deja acest supliment pentru sănătatea prostatei și sunt mulțumiți de un produs care funcționează cu adevărat și nu este o înșelătorie ca multe altele. Mergeți acum pe site-ul oficial și faceți achiziția chiar acum, suntem siguri că în câteva zile vă veți mulțumi pentru alegerea făcută.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advocates for Health in Action