Keto Matcha – funccionază – farmacie – preț – compoziția – opiniile – pareri

Căutați un produs eficient și sigur pentru pierderea în greutate? Asigurați-vă că citiți recenzia noastră Keto Matcha și primiți o reducere la prima dvs. comandă!

 

keto matcha slăbire

Dacă nu trăiți în nori, probabil ați auzit de dieta ketogenică. Despre această dietă se vorbește în prezent peste tot și mulți oameni vor să încerce să slăbească în acest mod. Dar să fie clar: nu este o dietă ușor de urmat. De aceea, un supliment precum Keto Matcha poate fi util, sau cel puțin asta își dorește vânzătorul.

În această recenzie, dorim să aflăm dacă acesta este cazul și dacă merită cumpărat. Am făcut câteva cercetări și vă vom spune ce am aflat. Sunteți gata pentru recenzia noastră? Să începem!

Conţinutul

Ce este Keto Matcha?

Pentru a înțelege cel mai bine un supliment precum Keto Matcha, trebuie făcută o premisă importantă prin explicarea pe scurt a ceea ce sunt corpurile cetonice și cetoza. Atunci când carbohidrații sunt deficitari, organismul folosește grăsimile pentru energie într-un proces numit cetoză, transformându-le în molecule „speciale”. Rezultatul este acetona, acidul acetoacetic sau acidul beta-hidroxibutiric, sau corpii cetonici, care pot fi utilizați imediat, la fel ca glucoza, în detrimentul grăsimilor.

 

Și aici ajungem la detaliile Keto Matcha. Ce este atât de special la el încât este considerat potrivit pentru o dietă ketogenică? Ceea ce conține este în principal corpuri cetonice. Datorită conținutului său, puteți, prin urmare, să creșteți cantitatea de cetone endogene (produse în timpul dietei) și, astfel, să creșteți consumul de energie și de grăsimi.

Compoziția de Keto Matcha

Un dezavantaj comun al suplimentelor cetonice (dintre care există multe în zilele noastre) este lipsa de informații cu privire la tipul de corpuri cetonice utilizate. Keto Matcha, pe de altă parte, enumeră ingredientele sale, inclusiv ce compuși sunt adăugați pentru a face suplimentul mai ușor de înghițit și absorbit. Mai exact, acesta conține:

L-carnitină (300mg)

L-carnitina este un aminoacid care se găsește de obicei în carne și pește. De asemenea, poate fi produsă în organism. Deși L-carnitina este produsă de organism, administrarea sub formă de supliment poate face minuni pentru greutatea corporală. L-carnitina este un transportor biologic care transportă grăsimile cu lanț lung către mitocondrii. Mitocondriile sunt ca niște cuptoare care ard grăsimile în corpul dumneavoastră.

Compoziția de Keto Matcha

Butirat de calciu (250 mg)

Susține detoxifierea și pierderea în greutate: butiratul ajută la curățarea ficatului, a vezicii biliare și a canalelor biliare*. Este, de asemenea, potrivit pentru dietă și ajută la eliminarea grăsimilor depuse odată cu vârsta, precum și la creșterea producției de leptină, care promovează pierderea sănătoasă în greutate. https://ro.wikipedia.org/wiki/Acid_butiric

Gymnea sylvestre R.BR 5:1 extract de frunze (100mg)

Gymnema sylvestre Wild R.Br (familia: Asclepidaceae) este o plantă medicinală valoroasă utilizată în medicina populară din India încă din cele mai vechi timpuri pentru tratarea diabetului, obezității, astmului etc.

Un studiu efectuat pe 60 de persoane cu obezitate moderată care au luat extract de Gymnema a constatat o reducere de 5-6% a greutății corporale, precum și o reducere a consumului de alimente. Prin blocarea receptorilor de dulceață de pe papilele gustative, Gymnema sylvestre poate determina oamenii să mănânce alimente mai puțin dulci și să consume mai puține calorii.

Hidroximetilbutirat de calciu (HMB calciu) (250mg)

HMB poate ajuta la accelerarea pierderii de grăsime. Suplimentarea cu HMB reduce degradarea proteinelor musculare cauzate de exerciții fizice. Acest lucru, la rândul său, ar trebui să accelereze recuperarea după leziunile musculare induse de exerciții fizice. Creșteri ale forței și masei musculare au fost documentate la persoanele care suplimentează cu HMB.

Acid linoleic conjugat (CLA) 75% (200mg)

Multe reclame pentru suplimentele CLA susțin că există dovezi științifice că acidul linoleic conjugat ajută la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate. Reclamele nu sunt neapărat greșite. Dar sursele nu precizează, de obicei, cât de mult veți pierde. Și aici lucrurile se complică.

Au existat unele studii foarte promițătoare care arată că CLA poate îmbunătăți compoziția corporală și reduce greutatea corporală. Cu toate acestea, multe dintre primele studii au fost efectuate pe șoareci. Unele au fost efectuate chiar și pe porci. Când cercetătorii au efectuat aceleași experimente pe oameni, rezultatele nu au fost la fel de concludente.

Unele studii au arătat că administrarea unui supliment care conține acid linoleic conjugat poate crește rezistența la insulină. Acest lucru poate fi o problemă pentru persoanele cu diabet sau prediabet. Ar trebui să vă consultați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Efectele utilizării Keto Matcha – cum funcționează?

Formula Keto Matcha este cu siguranță un punct forte al produsului, făcându-l unul dintre puținele suplimente fiabile și credibile de pe piață. Beneficiile sale pot fi rezumate după cum urmează:

Formulă transparentă. Așa cum am menționat mai devreme, multe produse keto nu sunt transparente în ceea ce privește ingredientele care sunt folosite în suplimentele keto. Keto Matcha, pe de altă parte, evidențiază prezența BHB (beta-hidroxibutirat), calciu, magneziu și sodiu, pe lângă ceilalți compuși pe care i-am enumerat mai sus.

Mai puține ingrediente. Multe suplimente de pierdere în greutate au o listă lungă de ingrediente care, de obicei, nu sunt un indicator de calitate. Acest lucru se datorează faptului că multe suplimente, în unele cazuri, limitează eficacitatea ingredientului activ. În plus față de aceste două ingrediente per capsulă, Keto Matcha conține doar silice și stearat de magneziu, două antiagregate.

Efectele utilizării Keto Matcha - cum funcționează

Rezultate fiabile. Să fim sinceri, nimeni cu un minim de cunoștințe nu știe că este imposibil să arunci kilogram după kilogram cu un simplu supliment. În acest caz, totuși, credem că Keto Matcha este credibil, deoarece nu se poate nega faptul că cetonele sunt eficiente în a ajuta la pierderea în greutate. Desigur, este necesar să o combinați cu o dietă ketogenică, cu care va aduce cu siguranță rezultatele dorite și, probabil, chiar le va depăși.

Keto Matcha – Opinii și recenzii

Am avut mai mult noroc cu mărturiile, deoarece există o mulțime de mărturii online, în toate limbile. Cu toate acestea, nu toate sunt de încredere, așa că le-am căutat pe cele mai credibile, înlăturându-le pe cele prea entuziaste (cum ar fi: „Am slăbit 10 kg într-o săptămână fără să țin dietă!”) și pe cele prea negative, lăsate probabil de persoane care doresc ca produsul să aibă rezultate proaste (cum ar fi: „total inutilă chiar și atunci când se urmează o dietă, nu este utilă).

În cele mai multe cazuri, am constatat că oamenii au reușit să piardă în greutate și să își îmbunătățească sănătatea deja cu o dietă ketogenică. Ceea ce Keto Matcha pare a fi capabil să facă este să dea un impuls dietei, ajutând oamenii să treacă prin perioada inițială, cea mai dificilă.

Efecte secundare și contraindicații

Dieta ketogenică în sine poate duce la efecte neplăcute, uneori grave. Din acest motiv, ar trebui să fie efectuată întotdeauna după ce au fost efectuate anumite teste pentru a vă asigura că o puteți face cu toată liniștea. Este contraindicată pentru unele persoane, așa că asigurați-vă că verificați cu medicul dumneavoastră dacă o puteți lua, mai ales dacă suferiți de anumite boli.

Suplimentele de cetonă, cum ar fi Keto Matcha, sunt de obicei bine tolerate. Cu toate acestea, ele pot provoca tulburări de stomac la unele persoane care ar putea avea nevoie să ia o doză mai mică decât de obicei. De asemenea, este important de reținut că administrarea de săruri cetonice crește riscul de dezechilibre electrolitice și poate fi dăunătoare pentru cei care suferă de hipertensiune arterială.

Cum se utilizează Keto Matcha? Dozaj

În plus, este foarte ușor de utilizat, iar mai jos vă explicăm cum să îl folosiți. Mai întâi, amestecați o lingură de supliment într-un pahar de apă și, după ce așteptați câteva minute, beți-o cu o jumătate de oră înainte de mese. Durata tratamentului depinde de obiectivul dvs. de pierdere în greutate, ceea ce înseamnă că îl puteți prelungi până când obțineți rezultatele dorite, deoarece nu există riscuri pentru sănătate dacă îl utilizați pentru o perioadă lungă de timp. Începeți să pierdeți în greutate într-un mod natural, sigur și nedureros.

Cum se utilizează Keto Matcha? Dozaj

Keto Matcha – unde să cumpere? Cât costă?

De unde să cumpărați Keto Matcha? Compania care distribuie medicamentul folosește un model de vânzare directă, iar locul autorizat de cumpărare este site-ul său oficial, astfel că medicamentul nu este disponibil pe Emag sau în farmacii.

 

Cât costă Keto Matcha Matcha? Produsele pentru pierderea în greutate tind să aibă un preț ridicat. Se spun multe despre acest supliment, iar printre lucrurile pozitive care sunt întotdeauna menționate este faptul că este ieftin. Acest lucru se datorează politicii companiei, care este concepută în așa fel încât oricine dorește poate începe un tratament de slăbire fără să se îngrijoreze de bani. Pe site-ul oficial, veți găsi întotdeauna cel mai bun preț combinat cu promoții, reduceri și oferte, astfel încât să nu le ratați niciodată pe ale dumneavoastră. Prețul lui Keto Matcha este de 159 ron pe pachet!

Gata cu scuzele! Sunteți la un singur clic distanță de a vă atinge greutatea visată.

Rezumat – Merită să cumpărați Keto Matcha?

Toate premisele sunt îndeplinite, dar să trecem la subiect: Keto Matcha funcționează datorită corpurilor cetonice? După cum arată cercetările noastre și după cum vă puteți imagina, nu există un răspuns unic pentru toți. Deși există certitudinea că dieta ketogenică este bună nu numai pentru cei care vor să slăbească, ci și pentru cei care vor să se mențină sănătoși, corpii cetonici în sine nu au demonstrat o eficacitate clară, deși există studii care par să susțină acest lucru.

Acest lucru înseamnă că Keto Matcha funcționează ca un supliment, dar vă recomandăm să îl utilizați numai împreună cu o dietă ketogenică. Efectul dietei ketogenice ar trebui să fie și mai mare, iar rezultatele mai rapide. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă consultați întotdeauna medicul înainte de a urma o dietă atât de drastică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advocates for Health in Action